TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 07. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Eelll

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 6.8 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 477
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133198.03 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 10 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

NOVÝ START :o))

17. 01. 2016

Zdravím všechny STOBKLUBÁKY a také všechny co začali s novými výzvami v lednu 2016. Je nás tu opravdu hodně, co si dali předstevzetí do nového roku něco se sebou udělat.

U mě by měl být cíl nejíst jídlo NAVÍC. Povím vám jednu historku, co se mi stala docela dlouho a to jak jsem se snažila jíst celý den zdravě, ale místo konzervy fazolí s otevírákem, jsem si vzala ten bez a  tudíž jsem neměla oběd. No hlad jsem měla veliký a nevěděla co mám dělat. Bohužel u nás nemáme žádnou kantýnu zdravého jídla jak by to mělo být ve školách a všude, ale jen automaty s coca-colou, sušenkami a bagetami. No šla jsem si koupit bagetu a tím můj zdravý den skončil. Po bagetě jsem dostala takovou ,,žravou,, že jsem snědla další 4 sušenky a o polední pauze si šla koupit 2 buchty.  HROZNÉ jak dovede zkazit můj plánovaný zdravý životní styl jedna konzerva :(. Vím, že vše je v hlavě a právě na tomto hodlám pracovat. Příště si už budu dávat pozor co si dávám k obědu. Hehe. 

Druhý bod co mě nakopl znovu začít se STOBKLUBEM byl ten, že jsem si vzala jídlo od číňanů s sebou a ládovala jsem se tím. Došlo na téma jak je to nezdravé a plné samých éček. Já to všechno věděla, ale do té doby, než mi promluvilo do duše pár lidí, jsem se o to nestarala, co za jedy do sebe zpu. S TÍM JE UŽ KONEC. :o))

Začala jsem se zajímat více o tuky, protože věřte nebo ne, ale ty mi dělají nejvíce problém dostat do těla. (Nejím žádná másla ani nic podobného a na různé druhy oříšků a mandlí nemám tolik peněz.) Dozvěděla jsem se o olivovém oleji. Je to dobrá náhražka za tuky a jedna štamprle denně o.oleje a semaforek tuky mi svítí zeleně. Díky o.oleji také nemám chuť na sladké a na jídlo navíc (pro mě je to malý zázrak společně s medem, který taky potlačuje chutě na sladké :o)) ).

Od včerejška jsem si dala nový cyklus a začínám znovu, doufám, že ne jen na měsíc či dva, ale na trvalejší změnu :o)). Držím palce všem hubnoucím a ať je nás co nejvíc :o))

 

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 01. 2016 07:14
Držím palce, ať se ti daří!
17. 01. 2016 14:16
Čau, držím palce. Já začala 13/1 po pár letech znovu. O čem píšeš, to dobře znám. Mám problém, že když sním něco co nemám, pak se to sveze a budovaný řád je v háji. MOC těžko se mi pak vrací, i když se jedná o 1 selhání. Proto jsem si teď dala do svých zásad, nepropadat panice, to zakázané si dovolit a pak v klidu pokračovat dál... Je to pro mne dost důležité. Tak hoj a fandím!
17. 01. 2016 11:57
Ať se daří! Jo a na medík nedám dopustit! Neumím to vysvětlit odborně, ale četla jsem odborný článek, kde bylo vysvětleno, proč se po něm na rozdíl od obyč. cukru netloustne. Od chvíle kdy ho jím pravidelně každý den - asi dvě lžičky, tak netrpím na virózy a chřipky:-).
17. 01. 2016 10:44
Držím palce, ať se daří!!! Přece jen poznámka: med "zažene" chuť na sladké, protože obsahuje pouze sacharidy a od kostky cukru se množstvím kJ a sacharidů příliš neliší :-))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři